RIVERCAMP SÅGÅN
F
ISKODLINGENMitt livs största projekt och satsning i del 2 började i augusti 2018.
 Här där fotografiet är taget står i dagsläget butiksstugan och caféet. Bakom virkestraven finns alltså själva fiskodlingen.
 Det här är mitt på järnvägen, precis mellan områdena - södra och norra sidan. Nu blickar Ni mot norr.
 Inlandsbanan...
 En gång i tiden i mitten av -60 talet så fanns här ett kläckeri för småfisk som var bara några decimeter djupt. Nu är vattnet upp emot sex meter, kallt, strömmande och klart. Här simmar öring och röding i full storlek! På bilden (2019) provfiskar föreståndaren själv med sin då 5 åriga dotter. Premiär efter 50 år av nedläggning och träda...
 Dottern Ailines första röding på spö!

Här är tanken att ni som gäst skall få möjligheten att fiska upp en egen fisk på rot, dyrt - men extraordinärt. Fisken får i dagsläget oftast eget foder, helt fritt från etoxikin och andra föroreningar som förekommer i odlad fisk.Här har vi far och son ifrån södra Sverige på besök i Sågån (2020). Familjen tyckte att det var ett litet paradis i miniatyr, så de blev kvar några dagar extra. Efter mycket om och men så fick de äntligen varsin fisk! Vilken lycka! Rivercamp Sågån är inget för dig som tycker om massor av folk, fullproppat med husvagnar, minigolfbanor och vattenrutschkanor. Men om du älskar naturen, en stilla å, en blänkande sjö, tystnad, lugn och ro med lägereldar lite överallt - då är det här något för dig.
TRAPPERN
Christian Nilsson
Solliden 35, 912 92 Vilhelmina 
070-235 10 17

BG: 
5527-8832

Swish: 123 100 8226

christian.trappern.nilsson@hotmail.com


www.trappern.se