RIVERCAMP SÅGÅN
HUSVAGNSPLATSERHär står min fantastiske gäst Kalle Troedsson som bjöd mig på min hemsidas alla helt underbart magiska drönarbilder. Kalle och hans fru parkerade närmast sjön - där många vill stå. Tusen tack Kalle!På bilden ser ni nästan hela området. Det som inte syns är stugorna på södra sidan Inlandsbanan. På den sidan finns det också ett antal platser för husvagn och husbil. Fiskodlingen kan man inte ta miste på, det är den som ligger som ett öga vid utloppet av Fatsjön som därefter bildar just Sågån.

Rivercamp Sågån erbjuder i dagsläget platser för husbil eller husvagn, med eller utan el. Dessa finns på både södra och norra sidan om järnvägen.

Det finns tyvärr än så länge bara en liten dusch och toalett på Rivercamp Sågån, den lilla stugan är gul till färgen och ligger på södra sidan Inlandsbanan. Receptionen och fiskodlingen är belägen på norra sidan. Det finns ett vattenutkast på den lilla gula stugan för påfyllnad av färskvatten.

Det kan fungera som så att om ni hittar en plats som ni trivs på, med er husbil eller husvagn till exempel, så är det bara att ta den och betala med swish för det antal dygn som ni vill stå där. Ni behöver alltså inte nödvändigtvis vara i kontakt med personal för att ställa dig i Sågån med ert ekipage. Principen för platserna gäller lite som först till kvarn. Det kan hända att det är bokat, men då är dessa platser markerade. Om du är osäker på hur många det är tänkt att det ska rymmas, eller hur du ska ställa dig med din husvagn eller husbil, så är det bara att ringa och fråga. Ni får gärna bekräfta ert boende med registreringsnumret på ert fordon med betalning via sms till +4670 – 235 10 17. Ni kan komma att behöva visa er betalning för en värd eller värdinna.

När det är personal på plats så hjälper vi naturligtvis er med boendet och annan service. Kvitto för vistelsen kan ni få som sms eller via mail.

Pris: 250:- / dygn
TRAPPERN
Christian Nilsson
Solliden 35, 912 92 Vilhelmina 
070-235 10 17

BG: 
5527-8832

Swish: 123 100 8226

christian.trappern.nilsson@hotmail.com


www.trappern.se