SÅGÅN - INFORMATIONINFORMATION

Denna lilla idylliska plats – Sågån, upplåts till gäster och besökare i stuga, med husvagn och eller husbil, i tält eller på annat sätt. Självbetjäning är ett signalement för denna oas av rekreation, boende, natur, fiske, jakt och uteliv. Sågån är sällan bemannad utan besöks någon gång per dygn av en värd eller värdinna.

Här har Ni tillgång till husvagnsplatser, dusch och toalett i den gula stugan, bastu i den röda stugan vid ån, vedboden, cyklar, båtar och kanot i sjön ovanför, lägerplats och de tre stugorna för övernattning. Det går även att stå med husvagn eller husbil på andra sidan järnvägen vid sjön Fatsjön. Där kan man också tälta, fiska och ha tillgång till en lägerplats eller två.

Ni har också vidare via vägar, promenadvägar och stigar tillgång till Bergmans Fisk & Vilt, samt Kolgårdens Stugby & Camping. De två är mycket fina anläggningar med restauranger, förädlingar och fullständiga rättigheter.

Området är fortfarande under uppbyggnad så vi ber om överseende med detta. Vissa störningar kan förekomma då det anläggs en fiskodling vid sjön Fatsjön, det kan förekomma skogsavverkning och reparationer och underhållsarbeten av vägen. Ett visst entreprenadarbete av fiskodlingen kommer också att ske. Tåget som trafikerar Inlandsbanan kan också komma att stanna till på sikt med gäster och besökare.

Stugorna har normal standard med egna kök, varmt och kallt vatten. Den lilla röda stugan i mitten av området har komplett kök men saknar ugn. Den största blåa stugan har egen toalett och ett väl tilltaget kök i förhållande till stugans storlek. Kamin finns i alla stugorna och med ved i vedboden. Ved till lägerplatserna finns att köpa i vedsäckar. Bastun med omklädningsrum uthyres separat.

Mera information kommer att läggas upp allt eftersom under hemsidan:

www.trappern.se

För personlig kontakt och bokningar:

Christian Nilsson +4670 – 235 10 17 (dygnet runt)

Anne-Christine Lindgren +4670 – 35 96 105Stugorna har en hylla eller en annan liknande plats med en del lokala produkter som man kan köpa direkt på plats. Utbudet varierar, men är oftast något i stil med kryddor, sylt, te, chips och några av Trapperns profilprodukter.

Man kan betala på lite olika sätt, såsom via Bankgiro, swish eller kontant. Kort kan man använda sig av om det är en värd eller en värdinna i närheten. Har Ni kontanter så kan de läggas på bordet eller på hyllan. Önskar Ni kvitto för boendet och eller produkter så får Ni skicka ett mail till nedanstående adress.

Swish och BG nummer ser Ni här nedanför.

Boende, gäster och besökare är med största bestämdhet skyldiga att sortera Ert avfall och Era sopor! Behållare för detta finns på området. Sågåns upphovsman är oerhört miljömedveten, och man ska generellt sett leva ett sådant friktionsfritt liv som möjligt mot sin miljö, den värld vi lever i och mot sina medmänniskor.
TRAPPERN
Christian Nilsson
Solliden 35, 912 92 Vilhelmina 
070-235 10 17

BG: 
5527-8832

Swish: 123 100 8226

christian.trappern.nilsson@hotmail.com


www.trappern.se