MONIKAS STUGA - HÄRBRETHärbret ingår i Rivercamp Sågån och ligger ungefär sjuttio meter bort, söderut längs en stig genom skogen. Stugan ligger magiskt vackert till i en glänta bland jättelika tallar intill ån.Det här är utsikten från backen utanför stugan i rikting mot ån. Jag har huggit och röjt en hel del, men mer kommer det att bli.

Härbret erbjuder i dagsläget:

* 4 bäddar på loftet och en bäddbar soffa
* Allrum, köksbord och stolar
* Diskbänk med avlopp
* Enklare husgeråd
* Utedass och vedbod
* Grillplats uteHärbret saknar:

* El
* Dusch och toalett
* Väg saknas, gångavstånd ca sjuttio meter

Däremot så ligger alltså Monikas stuga ungefär sjuttio meter ifrån det lilla servicehuset på Rivercamp Sågån med dusch och toalett.

Avståndet till bastun är också ca sjuttio meter.Härbret har en öppenspis som eldas med björkved på nedervåningen, och en kamin uppe på loftet som kan eldas med valfri ved. Man hämtar lämpligen ett av Skandinaviens renaste vatten med hink direkt ur Sågån nedanför.Monikas stuga har en historia av flera ägare. Det är så gammalt som i från mitten av 1800 talet, men timrades upp först här i Sågån i början av 1960. Den förra ägaren, Monika Skytt tyckte att det var dags för mig att överta stugan. Vilket jag är oändligt tacksam för.Härbret andas ett sorts lugn som är svårt att beskriva. Detta tillsammans med platsen vid ån likaså. För en modern, snabbt och tekniskt levande människa så är det här en riktig huskur.Övervåningen med sina fyra bäddar och sitt lilla fönster mot norr.Kaminen som knappt behöver något vedträ för att få full värme på loftet.Och så slutligen den lilla trappan och fönstret mot söder... I härbret får man tid för återhämtning och eftertanke om livet.

Pris: 550:- / natt
TRAPPERN
Christian Nilsson
Solliden 35, 912 92 Vilhelmina 
070-235 10 17

BG: 
5527-8832

Swish: 123 100 8226

christian.trappern.nilsson@hotmail.com


www.trappern.se