Kådsalva


Ett rent naturmedel mot: Eksem, klåda, hudsprickor, torr och narig hud samt småsår. Salvan innehåller enbart det bästa som skogen kan ge; Grankåda, naturfett och bivax.
Läs mer...

Pris: 70:-
 

Tuggkåda


Är gjord av absolut ren grankåda. I äldre tider tuggades allmänt en viss typ utav grankåda, som ansågs vara milt antiseptisk och motverka tandröta. Wilma har genom en termisk renings- och mognadsprocess lyckats framställa denna kådtyp. Tuggkådan som till en början är hård och spröd, tuggas ihop till tuggkonsistens och bibehåller sedan sin friska smak mycket länge.
Läs mer...

Pris: 25:-
 

Jägarliniment


Ett liniment av tigerbalsamtyp från skogarna i norr. Innehållande bland annat Björnfett och Beckolja. Övrigt: kamferolja, pepparmyntolja, mentol, cajeputolja, granbarrolja, vaselin och paraffin. Ett kraftfullt liniment med doft och styrka.
 
Pris: 90:-
 

Jägarliniment på näverburk,
presentförpackning


Ett liniment av tigerbalsamtyp, precis detsamma som är skrivet om här intill - fast i en exklusivare presentförpackning.
 
Pris:
120:-
 

Cocktailpinnen
Tjalle "Tjärvigg"


Liksom den nu smått historiske seriefiguren Tjalle Tvärvigg har tjära och produkter därav tidigare varit vanligt förekommande i de mest skilda sammanhang. Beckoljan - ett destilat av trätjära har använts som medicin och som aromatiskt doftämne och ansågs även kunna hålla förkylningar borta.

"Tjalle Tjärvigg" utvinns ur den vresigt norrländska furans rötter, där ansamlingen av tjärbildande aromatiska hartsämnen är som allra störst. Light-varianten består av denna så kallade "tjärgadd" medan strong-varianten dessutom är förstärkt med Wilmas beckolja.

Som smaktillsats i en äkta norrländsk "skogsdram" är den en smakmässig mycket spännande upplevelse liksom i snapsar av okryddade brännvinssorter. Enkel att använda - bara att placera i snapsen och låta den dra några minuter. Kan dessutom användas ett antal gånger förvarad i sin ursprungliga förpackning.

Pris: 15:-
 www.wilmanaturprodukter.se
TRAPPERN
Christian Nilsson
Solliden 35, 912 92 Vilhelmina
070-235 10 17

BG:
5527-8832

christian.trappern.nilsson@hotmail.com


www.trappern.se