MÅRDEN
OCH SAXEN...och jag har till och med kokat lös en halskota ifrån tjädertuppen, för att sedan bygga fast den med lera vid halsens slut! Allt är sedan fullständigt verklighetstroget målat blodrött, som att du nyligen skurit av halsen för att ta med som bete till mårdfällorna.
 Tjäderns huvud är med avsikt lite tufsigt och söligt, för det är ju inte frågan om någon speltupp direkt! Strängen som håller betet är givetvis av inte rostfritt utförande.
 Om någon inte visste det så fångar man mård på detta sätt i dagens Canada, och gjorde så här - i gamla tiders Sverige. Åsikter gällande fångstmetoden visas ingen hänsyn.
 Det är montaget som sådant, sättet att skildra en nedlagd mård på ett vis som ingen annan tidigare har gjort. Varför ska alla mårdar sitta ihopkrupen på en torr tallgren? Hur ofta ser du mården i det arrangemanget i skogen?
 Inte för att jag påstår att detta är det vardagliga, men garanterat det ovanliga, personliga och historiska! Mitt liv har alltid gått ut på att gå min egen väg, och förtroendefullt följa min egen ideologi...
  Pris: 9500:- inkl. moms + frakt.TRAPPERN
Christian Nilsson
Solliden 35, 912 92 Vilhelmina
070-235 10 17

BG:
5527-8832

christian.trappern.nilsson@hotmail.com


www.trappern.se