TRAPPERNS
BÄVERSALVAUppdaterad augusti 2021

Min så kallade bäversalva är tillverkad av fullständigt naturliga ingredienser. Majoriteten av de salvor som finns på marknaden är mera eller mindre helsyntetiska och vid det här laget behöver ingen människa få det förklarat för sig om vad det innebär. Min bäversalva har inga tillsatser av kemiska slag! Det här är frågan om en mycket ovanlig och unik produkt.

Bävergället som finns i bäverns gällpungar utgör det väsentliga i min utveckling. Bävergäll är salicylater i dess ursprung, och är bland det mest antiseptiska och bakteriehämmande som finns i djur och växtriket. Min bäversalva är en salva mot eksem, klåda, insektsbett, öppna småsår, torrsprickor på händer och fingrar. Salvan har botat klåda orsakat av algblomning hos hundar, kycklingar och höns skador orsakade av deras rangordningsbeteenden.

Förslitningar i hundars tassar lindras också med min bäversalva. Jag har till och med kunder som hämmar och behärskar deras psoriasis. Det sist nämnda är inget jag går ut med att salvan botar eller lindrar, eftersom att jag inte har kunnat styrka det genom mikrobiologiska studier. Men den kund som för 10 år sedan beställde en salva av bävergäll som jag skulle utveckla på egen hand, använder den fortfarande än idag mot sin psoriasis.

Trapperns bäversalva har också hjälpt mot mugg och rasp hos hästar. Den senaste tiden har åtskilliga hästägare hört av sig med fantastiska resultat av salvan som sårläkande hos just hästar.

Min salva är helt naturlig i sin sammansättning och innehåller bara bland annat; fett ifrån grävling, bivax, lite kåda, vegetabilisk olja och så klart till sist bävergäll.

Jag kokar och tillverkar min salva helt och hållet för hand hemma i Vilhelmina, så det är ett genuint hantverk! Salvan lämnar inte ett enda negativt avtryck ifrån sig i vår miljö, då den är 100 % biologiskt nedbrytningsbar. Med ett enda undantag, förpackningen och tyvärr transporten hem till dig.


*
Användningsområden

* Blogginlägg november

*
Läs mer om Bäversalvan


* Övriga Trapperprodukter

Bäversalva 30 ml

Pris: 120:- inkl. moms + frakt.

Så här köper du enklast en burk Bäversalva 30 ml:
Du betalar bara in 120 kr + 50 kr i porto = 170 kr till mitt BG 5527 - 8832 eller Swish 123 100 8226 , och skriver sedan namn och adress vid insättningen. Om det finns utrymme på banksidan, så skriv också gärna "bäver30". Så kommer produkten oftast inom några dagar direkt hem till dig!

Bäversalva 50 ml

Pris: 180:- inkl. moms + frakt.

Så här köper du enklast en burk Bäversalva 50 ml:
Du betalar bara in 180 kr + 60 kr i porto = 240 kr till mitt BG 5527 - 8832 eller Swish 123 100 8226 , och skriver sedan namn och adress vid insättningen. Om det finns utrymme på banksidan, så skriv också gärna "bäver50". Så kommer produkten oftast inom några dagar direkt hem till dig!

Bäversalva cerathylsa testvolym

Pris cerathylsa: 30:- inkl. moms + frakt.

Så här köper du enklast en cerathylsa med Bäversalva:
Du betalar bara in 30 kr + 20 kr i porto = 50 kr till mitt BG 5527 - 8832 eller Swish 123 100 8226, och skriver sedan namn och adress vid insättningen. Om det finns utrymme på banksidan, så skriv också gärna "hylsa". Så kommer produkten oftast inom några dagar direkt hem till dig!

När du betalar via swish så behöver du inte skriva för och efternamn där i meddelandet, då det ändå syns vid själva transaktionen. Namnet stjäl bara plats där du har behov av utrymmet för själva adressen, men även meddelandet som i det här fallet är "bäver30, bäver50 eller hylsa".
TRAPPERN
Christian Nilsson
Solliden 35, 912 92 Vilhelmina
070-235 10 17

BG:
5527-8832

Swish: 123 100 8226

christian.trappern.nilsson@hotmail.com


www.trappern.se