TRAPPERNS BLOGG 2017Jag har upptäckt en förändring. Efter att jag började finnas på Instagram (min särbos fel) så sjönk inspirationen för min "riktiga" blogg.

Min målsättning har hela tiden varit att hålla mig ifrån tekniken och alla måsten så långt det bara har varit möjligt. I och med att jag då måste sköta om både Instagram och bloggen så blev det för mycket.

Jag skyller också på att jag samtidigt har börjat skapa en helt ny gren i mitt näringsliv. Egentligen ett helt nytt företag. Det är vad det innebär nu när jag har börjat bygga på mitt boende i Vilhelmina. Min camp - som jag än så länge kallar den för. Ni kan se en länk till det "projektet" här...

Jag måste ju också erkänna för mig själv att detta har tagit tid i anspråk, men jag är snart klar ;)

Bloggen är inte död för alltid, utan kommer tid kommer råd. Och ni nya följare, kunder, internet flanörer eller andra ska gärna gå tillbaka historiskt och läsa om mitt decennium som gått!

Fällan Trapper 90 blev oerhört populär (igen), så jag har fullt upp med att överhuvudtaget hinna tillverka den, och det tar så klart också tid i och med det.

Tiden som återstår av mitt liv vill jag lägga på Ailine (och Maria). Samt mina älskade ensamhetsdagar i skogen. Att kontakta mig nu är ännu svårare än förr i tiden - tyvärr.

Jag drog också den slutledningen att den moderne människan inte har tid att läsa en blogg. Informationsflödet ska gå fort! (för att sedan sitta och göra vadå...?) Det undrar jag. Men så är det i dagsläget. Därför passar Instagram bra, just nu. I den här epoken...

Christian Trappern Nilsson